Drs. A.C. Michels Plastisch Chirurg

Opleiding
Medische Biologie aan de Universiteit van Amsterdam, 1997.
• Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, 2000.
• Tropenarts opleiding in Utrecht, 2003.
• Specialisatie Plastische Chirurgie, onder begeleiding van professor Van der Hulst aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Werkervaring
• In 2003 volbracht drs. A.C. Michels de opleiding tot Tropenarts in Utrecht, ze heeft verschillende projecten in ontwikkelingslanden gedaan.
• Naast het neurobiologisch wetenschappelijk onderzoek verricht tijdens de opleiding tot medisch bioloog heeft drs. A.C. Michels zich aan het Maastricht Universitair Medisch Centrum wetenschappelijk toegespitst op het craniofaciaal gebied.
• Als Plastisch Chirurg heeft zij op verzoek van Interplast Duitsland ontwikkelingswerk verricht in het Sushma Koirala Memorial Hospital in Nepal, gedurende 8 maanden (http://www.projectruttennepal.wordpress.com).
• Plastisch Chirurg, werkzaam in Kliniek Valkenhorst vanuit het MUMC team, sinds 2011.

Mevrouw Michels werkt als plastisch chirurg, behalve in Kliniek Valkenhorst, voornamelijk in verschillende ziekenhuizen. Zij is ondermeer werkzaam geweest in Waalwijk, Helmond, Venlo, Schiedam en Sittard. Hierbij voert zij de plastische chirurgie in brede zin uit; zowel de reconstructieve & handchirurgie alsook de esthetische chirurgie. ”
De aangezichts- en borstchirurgie zijn haar aandachtspunt. Om optimaal op de hoogte te blijven van de snelle ontwikkelingen van haar vakgebied doet drs. Michels regelmatig aan nascholing en bezoekt congressen in binnen- en buitenland. Momenteel is zij werkzaam in het Viecuri Medisch Centrum in Venlo, Mooi Vitaal en in kliniek Valkenhorst te Valkenburg.
Drs. Michels is lid van de beroepsvereniging de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie).
Tevens is drs. Michels lid van de beroepsvereniging de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie)”